Campagneoverzicht Gelderland deze week

Deze week zijn er weer volop activiteiten in Gelderland waar het CDA aanwezig is. Gisteravond in Schouwburg Amphion te doetinchem hebben Jaco Geurts en Remko ten Barge gedebatteerd over onder andere intensieve veehouderij en drugsbeleid.

Verder deze week onder andere de volgende activiteiten, interviews en debatten:
– woensdag 29 augustus in De Lommerd in Arnhem: het lagerhuisdebat van G500. Remko ten Barge zal daar namens het CDA debatteren.
– op woensdag 29 augustus zullen Arjan Erkel en Remko ten Barge geinterviewd worden door het programma Gelderland Vandaag op Focus TV (16.30-17.45 uur)
– Bernard Schermers neemt woensdag 29 augustus deel aan het gesprek in het tv-programma Hollandse Zaken van Omroep Max. 21.10 uur op Nederland 2
– donderdagavond 30 augustus debatteert Bernard Schermers in een lagerhuisdebat over het thema ‘Solidariteit‘. Locatie: Impulse, Wageningen.
– vrijdag 31 augustus nemen Jaco Geurts, Geeske Telgen en Pieter Omtzigt deel aan een CDA-manifestatie in Putten. Locatie: De Hertogh in Putten.

– In Ulft en Dinxperlo organiseert het CDA een werkbezoek aan de Oude IJsselstreek en Dinxperlo. Anne- Marie Vreman, Gerben Karssenberg, Bernard Schermers, Remko ten Barge en Geeske Telgen-Swarts zullen aanwezig zijn. Het werkbezoek heeft als hoofdthema: internationale samenwerking, cultuur, huisvesting en ondernemerschap. Meer informatie is hier te vinden.
– zaterdag tourt het CDA door Gelderland met Gelderse kandidaten, statenleden, bestuursleden met een bus door Culemborg, Tiel en Wijchen. Van harte welkom om aan te sluiten! Meer info op de website van het CDA Gelderland

Vanzelfsprekend is iedereen uitgenodigd om de activiteiten mee te maken!