Over Jan Dirk


Mijn naam is Jan Dirk van der Borg, geboren in Oudeschild (Texel). Opgegroeid in Lopik, en via omzwervingen in Rijssen, Rotterdam (studietijd) en Bleskensgraaf, inmiddels 10 jaar woonachtig in het mooie Apeldoorn.

Politiek

Voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 ben ik lijsttrekker van het CDA Apeldoorn. Sinds 2014 ben ik ben voorzitter van de CDA-fractie in Apeldoorn. Daarover blog ik ook regelmatig op deze website.

Werk

In het dagelijks leven werk ik als directeur van de CDA Bestuurdersvereniging.

Een volledig overzicht van mijn werkervaring is te vinden op mijn LinkedIn-profiel

Waar ben ik op het internet te vinden?

Op Twitter (@jdvdborg) schets ik standpunten, ga ik in discussie, voer ik gesprekken, laat ik weten waar ik ben.

Facebook gebruik ik sinds 2017 niet meer actief.

Op Foursquare/Swarm (mijn profiel) laat ik zien waar ik te vinden ben (voeg me wel even als Friend toe).

Instagram (jdvdborg) geeft een beeld van mijn leven, werk en politiek. Daar verschijnen dikwijls foto’s.